Voiman ulosotto ja Hydrocar varaosat

Voimanulosottojen kansainvälisesti merkittävänä valmistajana toimiva Hydrocar on luotettava kumppani toimittamaan komponentteja usealle ei valmistajalle, kuten Ivecolle.

Hydrocar - voiman ulosotto ja muut varaosat

Iveco käyttää Straliksen ja Trakkerin Cursor moottoreissa Hydrocarin tekemää voiman ulosottoa. Toimitamme italialaisen Hydrocarin valmistamaa korjaussarjaa moottorin ulosottoa varten. Sarja sisältää massalevyt, välilevyt ja tarvittavat tiivisteet.

Ulosotto kytketään päälle puristamalla paineilman avulla öljyvoideltua monilevykytkinpakkaa yhteen. Kytkinlevyt kuluvat käytössä ja jossakin vaiheessa kytkinpakka alkaa mahdollisesti luistamaan. Lisävaurioiden välttämiseksi kytkimen levyt tulisi vaihtaa heti, kun luistoa on havaittu.

Ota yhteyttä »

Voiman ulosotto Hydrocar komponenteilla

Palveluihin kuuluu myös kokonaiset moottorin ulosotot Cursor moottoriin, sekä vaihteiston ulosottoja eri vaihteistoihin. Toimitamme myös muita moottorin ulosoton varaosia. Voimanulosottojen kansainvälisesti merkittävänä valmistajana toimiva Hydrocar on luotettava kumppani toimittamaan komponentteja usealle ei valmistajalle, kuten Ivecolle.

Kysy lisää soittamalla numeroon 020 746 3770.