Palvelemme Varsinais-Suomessa ja satakunnassa

Turun Autotyö Oy toimii Turun Runosmäessä. Toinen toimipisteemme Porin Autotyö sijaitsee Porin Kartanossa.

Yritys

Turun Autotyö on raskaan kaluston huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys Turun Runosmäessä. Autotyö on perustettu vuonna 1981 ja sen omistavat toimitusjohtaja Heikki Oja sekä Turun raha-apu Oy. Raskaan kaluston myynti on loppunut, mutta sen osalta Niemi-Korpi Oy:n kanssa sovittu yhteistyö takaa ratkaisun tarpeisiisi.

Alkuaikoina Heikki Oja toimi itse asentajana ja huollossa liikekumppaninsa kanssa. Korjauksessa kävi pääasiassa henkilöautoja ja kevyttä kalustoa. Sittemmin Heikki Oja osti liikekumppaninsa osuuden ja yritys muutti nykyisiin tiloihinsa Runosmäkeen. Renault kuorma-autojen edustuksen myötä henkilöautot ja kevyt kalusto jäivät ja raskas kalusto tuli päätoimialaksi.

Iveco merkkiedustus alkoi vuonna 1990, jolloin edustettuna oli sekä Renault, että Iveco. Renaultin edustus loppui vuonna 1997, mutta Autotyö on nykyäänkin virallinen valtuutettu Iveco huoltokorjaamo. Iveco on kansainvälisesti yksi johtavista kevyiden, keskiraskaiden ja raskaiden hyötyajoneuvojen valmistajista.

Ota yhteyttä

Turun Autotyö löytyy myös Porista

Porin Autotyö on raskaan kaluston huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys Porin Kartanossa. Iveco edustus alkoi vuonna 1990, ja MAN edustus alkoi Porin Autotyöllä vuonna 2013, sekä VDL edustus vuonna 2015. 2013 liityimme Bosch Commercial Vehicle -modulikorjaamokonseptiin, joka mahdollistaa monimerkkikorjauksen vaatimat testauslaitteet, sekä Suomessa järjestettävät kohdennetut koulutukset. Porin korjaamo kuuluu myös Top Truck korjaamoketjuun. Lue lisää Porin liikkeen historiasta ja ajankohtaisista uutisista osoitteessa www.porinautotyo.fi.

Kuulume Bosch commercial vehicle – moduulikorjaamokonseptiin

Turun Autotyö kuuluu Bosch commercial vehicle – moduulikorjaamokonseptiin. Robert Bosch Oy ja Koivunen Oy lanseerasivat yhteistyössä uuden Bosch Commercial Vehicle -moduulikorjaamokonseptin Suomeen. Nyt Suomessa aloitettu BCV-konsepti on osa Boschin euroopanlaajuisesti käynnistettyä toimintaa, jonka tarkoitus on täydentää ja laajentaa jo olemassa olevia Bosch-jälkimarkkinakonsepteja myös raskaankaluston korjaamosektorille. BCV-konsepti tarjoaa raskaankaluston korjaamoille kokonaispaketin, johon olennaisena osana kuuluvat varaosapalvelun lisäksi monimerkkikorjauksen mahdollistavat testauslaitteet sekä Suomessa järjestettävät kohdennetut koulutukset.

Toimitamme Italialaisen Hydrocar:n moottori- ja vaihteistoulosottoja sekä niiden osia.

Ota yhteyttä